Rådgivning - Bærekraftskonsulenter

Står din virksomhet overfor økende etterspørsel etter bærekraftsrapportering, klimaregnskap og utslippsmål? Vil du ta initiativet men er usikker på hvor du skal begynne?

Vårt erfarne konsulentteam er dedikert til å støtte din virksomhet i alle faser av bærekraftsrapportering, klimaregnskap og SBTi. Med en rekke fornøyde kunder som vi har bistått med vellykket rapportering, kan du stole på oss som din pålitelige partner. Vi forstår viktigheten av tillit og arbeider hardt for å skape et bærekraftig samarbeid som gir deg konkrete resultater.

Med Emisoft som din pålitelige partner vil din virksomhet ta et ledende steg mot mer bærekraftig drift.

 

Hvorfor velge Emisoft?

  • Erfaring innen fagfeltet: 30 års erfaring med ulike organisasjoner, bedrifter og myndigheter
  • Solid fagmiljø: spesialister innen flere fagfelt – miljø, klima og bærekraft.
  • Dyktige konsulenter som alltid leverer kvalitet og resultater.
  • Skreddersydde løsninger for produkter og tjenester – én størrelse passer ikke alle, vi tilpasser oss!
  • Fornøyde kunder i alle våre segmenter: tett oppføgling for å forstå kunders behov og sikre at de er fornøyde med produkter og tjenester som leveres.
  • Konkurransedyktige priser: kostnadseffektiv tilnærming gjør bærekraftig rådgivning tilgjengelig for alle, uten å gå på kompromiss med kvalitet eller resultater.

Les mer:  

📖 Kunnskapsssenter – nyttig informasjon

📗Kurs – klimaregnskap & bærekraftsrapportering

🖥️GHG123 – SaaS klimaregnskap

💡Klimaregnskap – metodikk

📞 Kontakt oss

Bærekraftsrapport

Vi hjelper din bedrift med hele eller deler av  bærekraftsrapportering (f.eks. CSRD/ESRS ). Vi er godt kjent med den økende betydningen av å kommunisere bærekraft, med transparent rapportering i fokus, og ansvarlig drift.

Fra å identifisere nøkkelområder for forbedring til å utvikle en helhetlig strategi for bærekraft, er vårt mål å hjelpe dere med å oppnå en mer bærekraftig drift og samtidig styrke omdømmet.

Kontakt oss for tilbud og priser.

Bærekraftsrapportering
Klimaregnskap

Klimaregnskap iht. GHG-protokollen er en sentral del av bærekraftsrapportering. Vi har lang erfaring med å bistå virksomheter med å utforme og kvalitetssikre klimaregnskap med eller uten system (GHG123) Vi tilpasser tjenesten etter behov og størrelse på selskapet.

Vi bistår blant annet med:

– Workshops for å kartlegge utslippskilder i verdikjeden
– Kvalitetssikre (QA) data dere har hentet inn
– Registrere og importere data inn i GHG123
– Utforme et komplett klimaregnskap
– Lage datagrunnlag for revisor
– Ekspertise innen beregninger og utslippsfaktorer
– Fysiske fagkurs

Kontakt oss for tilbud og priser.

Klimaregnskap
SBTi

Vi besitter god erfaringen innen fagfeltet og derfor forstår vi viktigheten med å sette vitenskapsbaserte klimamål (SBTi). Vi bistår organisasjoner med denne prosessen fra start til slutt.

Vår tilnærming begynner med en grundig gjennomgang av din organisasjons nåværende utslippskilder i klimaregnskapet. Dette danner grunnlaget for å definere vitenskapelige utslippsmål om er i tråd med Parisavtalen.

Kontakt oss for tilbud og priser.

Hva er SBTi?

Utvalg kunder vi bistår:

  • Equinor Logo