Rådgivningstjenester

De siste årene har vi fått stadig flere henvendelser fra bedrifter som har merket seg at bærekraft blir en forventet del av forretningsdriften – kanskje de har blitt bedt av kunder om å føre klimaregnskap, eller de ser at det er lettere å tiltrekke seg de dyktigste personene i en rekrutteringsprosess hvis virksomheten drives på en bærekraftig måte.

Emisoft tilbyr hjelp for å komme i gang: enten dere skal lage deres første klimaregnskap, dere ønsker å bli miljøsertifisert, eller dere trenger litt starthjelp for å finne fokusområder.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe dere.

Klimaregnskap

Emisoft har lang erfaring med å hjelpe virksomheter av alle størrelser med å lage klimaregnskap og rapportere på dette. Her tilbyr vi det nivået som dere trenger; er dere helt i startfasen eller har dere rapportert i noen år på egen drift og nå ønsker å kartlegge utslippene i hele verdikjeden? Vi kan innhente data, kvalitetssikre data dere har hentet inn, eller skrive klimarapport.

I tillegg til fleksible tjenester tilbyr vi programvaren GHG123 for klimaregnskap, her kan du lese mer om våre løsninger.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn er den mest brukte miljøsertifiseringen i Norge, med over 7000 sertifiserte virksomheter. Våre erfarne konsulenter kan bistå din virksomhet på veien mot sertifisering, og sikre at dere får god veiledning for å innføre miljøledelse. Her kan du lese mer om hvordan vi hjelper din bedrift til å bli Miljøfyrtårnsertifisert.

Startpakker for bærekraft

Vet du at virksomheten trenger å gjøre noe på bærekraft, men dere er ikke sikker på hva? Våre bærekraftspakker inkluderer en kartlegging av relevante bærekraftsmål fra FN samt en analyse av hva som bør inkluderes i det første klimaregnskapet deres. Les mer her.

Ikon for Kunnskapssenter Kunnskapssenter

Vårt kunnskapssenter blir stadig utvidet med nye tema – kanskje du finner svar på dine spørsmål der?

Kunnskapssenter