Om oss

Hvem er vi?
Emisoft er et IT- og konsulentselskap som siden 1992 har bistått kunder med å få oversikt over sine miljø- og klimadata, med mål om å redusere sin påvirkning.

Hva gjør vi?
Våre røtter er godt plantet i et ønske om å tilfredsstille de progressive og omfattende kravene til norsk miljøovervåking. I mange år har vi støttet kunder som har utslippskvoter og rapporteringsplikt til miljødirektoratet med tilpassede rapporteringsløsninger og fagkunnskap. Vi er stolte over å være en viktig del av bærekraftsarbeidet hos våre kunder, og vi videreutvikler oss kontinuerlig for å fortsette å møte deres behov.

De siste årene har bærekraft, og spesielt klimaregnskap, blitt en forventning i markedet blant selskaper som ikke har utslippstillatelser og rapporteringskrav. For disse organisasjonene tilbyr vi vår standard programvare for klimaregnskap, GHG123, som enkelt gir oversikt over bedriftens klimafotavtrykk, samt rådgivningstjenester innen bærekraft.

Hvordan gjør vi det?
Med en dedikert gjeng på over 25 ansatte fordelt på Bergen (hovedkontor) og Stavanger, yter Emisoft eksepsjonell kundeservice. Vi tilbyr produkter og tjenester innen miljø, klima og bærekraft til over 50 kunder, inkludert noen av Norges største selskap, der kunden sine behov alltid er i fokus. Dette kan innebære å tilby klientene rådgivningstjenester for å hjelpe dem med å forstå og måle deres klima- og miljøpåvirkning, samt å definere strategier for å redusere denne påvirkningen. Emisoft kan også tilby tjenester for å hjelpe klientene med å utarbeide klima- og miljørapporter i samsvar med internasjonale standarder.

Hvorfor gjør vi dette?
Vår visjon er å lede vei i å gjøre klima- og miljørapportering til en grunnleggende del av forretningsdriften, og å bidra til å skape en mer bærekraftig fremtid gjennom vår ekspertise og innovasjon. Vi ønsker å være en pioner innen klima- og miljørapportering, for å hjelpe klientene med å forstå deres klima- og miljøpåvirkning, samt jobbe med å oppnå armbisøse miljø- og klimamål.

Emisoft har et sterkt internt miljøfokus som drives av engasjerte ansatte.

Lyst å jobbe hos oss?

Send oss en åpen søknad med din CV: job@emisoft.com
Eller besøk vår portal her: Finn.no/job/EmisoftAS

Ledelse

Anne Puetz

CEO

Anne har vært administrerende direktør i Emisoft siden 2018. Hun er siviløkonom fra Bergen og trives best ute når hun er ikke er på jobb. Hun har mangfoldig internasjonal erfaring innen blant annet olje- og gassindustrien og IT.

Epost:
anne.puetz(a)emisoft.com 

Eirik Berntsen

CFO

Eirik er en erfaren fagperson med mastergrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole. I tillegg til sin rolle som finansdirektør i Emisoft, fungerer han som administrerende direktør for Premisoft og som styremedlem for flere organisasjoner.

Betina Melé Haveland

Leder for Salg & Rådgivning

Betina leder salg- og rådgivningsavdelingen med engasjement og humor. Hennes utdanningsbakgrunn er fra miljøgeografi (Universitetet i Bergen).

Epost: betina.haveland@emisoft.com
Tlf: +47 91 57 88 98

Nisheeth Tak

Development Manager

Nisheeth leder utviklingsavdelingen for vår programvare. I tillegg til å ha lang erfaring med ulike Microsoft-teknologier fra India og Norge, er han interessert i fotball og cricket.

Salg

Adrian Apelseth

Salgskonsulent

Adrian er vår hyggelige salgskonsulent som møter alle kunder med kunnskap og forståelse. Ta kontakt for en prat om klima, bærekraft eller friluftsliv.

Epost: adrian.apelseth@emisoft.com
Tlf: +47 995 59 030