Om oss

Siden 1992 har vi i Emisoft bistått våre kunder med å få oversikt over sine miljødata, med mål om å redusere sin påvirkning.

Våre røtter er godt plantet i et opprinnelig ønske om å tilfredsstille de progressive og omfattende kravene til norsk miljøovervåking. Vi er stolte over å være en viktig del av bærekraftsarbeidet hos våre kunder, og vi videreutvikler oss kontinuerlig for å fortsette å møte deres behov.

De siste årene har bærekraft, og spesielt klimaregnskap, blitt en forventning i markedet også blant selskaper som ikke har utslippstillatelser og rapporteringsplikter. For disse organisasjonene tilbyr vi vår hyllevare GHG123 som gir oversikt over bedriftens klimafotavtrykk, samt rådgivningstjenester innen bærekraft.

Emisoft har også et sterkt internt miljøfokus. Vi har vært Miljøfyrtårn-sertifiserte siden 2014 og klimanøytrale siden 2015. Les mer om vårt samfunnsansvar her.

Lyst å jobbe hos oss?

Send oss en åpen søknad med din CV: job@emisoft.com
Eller besøk vår portal her: Finn.no/job/EmisoftAS

Vår ledelse

Anne Puetz

CEO

Anne ble utnevnt til administrerende direktør i Emisoft i januar 2022.
Hun har lidenskap for prosessledelse og forståelse av mellommenneskelige forhold for å hjelpe enkeltpersoner og bedrifter til å realisere potensialet. Med mer enn et tiår med erfaring innen prosjektledelse, drift og menneskelige ressurser, begynte hun i Emisoft i desember 2015 som direktør for rådgivning og leveringstjenester, og ble utnevnt til administrerende direktør i 2018. Anne har mangfoldig internasjonal erfaring innen olje- og gassindustrien, telekommunikasjon , IT og rådgivning, etter å ha jobbet for amerikanske, franske og skandinaviske selskaper. Hun har en BA i forretningsorganisasjon fra Heriot-Watt University i Edinburgh, Skottland, og studerte også Human Resources og mottok sin SPHR-sertifisering ved Rice University i Houston, Texas.

Eirik Berntsen

CFO

Eirik er en erfaren fagperson med sterk økonomisk bakgrunn. Han har lang erfaring innen revisjon, salg og ledelse, og har flere års erfaring fra C-nivå stillinger. I tillegg til sin rolle som finansdirektør i Emisoft, fungerer han som administrerende direktør for Premisoft og som styremedlem for flere organisasjoner.
Eirik har en mastergrad i økonomi og administrasjon fra Norges Handelshøyskole (NHH), og er en sertifisert regnskapsfører.

Betina Melé Haveland

Leder for Salg & Rådgivning

Betina er ansvarlig for salg og markedsføring, og er leder for rådgivningsavdelingen i Emisoft. Hun har tidligere jobbet som Key Account Manager sammen med markedsføringsinnhold, CRM og kommersielt salg.
Hennes utdanningsbakgrunn er fra Environmental Geography fra University of Bergen, og Business Management fra Roehampton University.
Hun liker å hjelpe organisasjoner på vei til å bli mer bærekraftig ved å presentere de beste verktøyene og ekspertisen for miljø- og klimagassrapportering.

Epost: betina.haveland@emisoft.com
Tlf: +47 91 57 88 98

Olaf Brungot

CTO

Olaf er teknolog med hodet og hjertet, med 20+ års erfaring som programvarearkitekt og utvikler før han etterhvert tok spranget over i lederposisjon som CTO. Han har variert bakgrunn fra bank, forsikring og maritim industri, og hadde oppstart i Emisoft i 2021. I tillegg til engasjementet i Emisoft innehar han også rollen som CTO i søsterselskapet Premas. Han har utdanning fra Universitetet i Ålesund, hvor han tok Bachelorgrad i Computer Science.