GHG123, pålitelig klimaregnskapsystem

Velkommen til GHG123, vår skybaserte programvare (Saas) som hjelper deg med å systematisere ditt klimaregnskap. Med over 40 fornøyde kunder, er vi stolte av å tilby en pålitelig løsning som følger bransjestandarden GHG-protokollen.

GHG123 er utviklet med mål om å gjøre klimaregnskap enkelt og transparent for alle typer organisasjoner. Vi ønsker å hjelpe deg med å få en tydelig oversikt over din virksomhets påvirkning på klimaet og identifisere områder hvor du kan gjøre en reell forskjell.

GHG123 følger GHG-protokollen, det mest anerkjente rammeverket for klimaregnskap:
Scope 1 (direkte utslipp)
Scope 2 (indirekte utslipp)
Scope 3 (indirekte utslipp)

Suksesshistorie – Posten Bring

Les hvordan vår kunde Posten Bring ble ledene innen bærekraft og klimaregnskap med GHG123.🌿

Styrking av bærekraftsrapportering med GHG123

GHG123 sin evne til å levere nøyaktige og etterprøvbare klimaregnskap spiller en avgjørende rolle i å støtte bærekraftsrapportering. Dette er spesielt relevant med tanke på at klimaregnskap vil være sentralt i ESRS E1 (European Sustainability Reporting Standards) som en del av CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive). Ved å tilby reviderings funksjonalitet i GHG123 gir det et sterkt grunnlag for et detaljert og sporbart klimaregnskap. Dette bidrar til at rapporteringen ikke bare er pålitelig, men også transparens- og kvalitetsorientert.

GHG123 gir organisasjoner nøkkelen til pålitelig data som er viktig for bærekraftsrapportering, og fremtidige strategiske beslutninger.

Hva kan du forvente?

Vårt erfarne team av dedikerte bærekraftskonsulenter står klar til å veilede deg gjennom oppstarten, og videreutvikling av klimaregnskapet.
GHG123 er utviklet for å være både allsidig og brukervennlig, og kan tilpasses for å møte dine spesifikke behov. Vi forstår viktigheten av å gjøre bærekraft og klimaregnskap til en naturlig del av din virksomhets drift, derfor har vi sørget for at GHG123 er enkelt å implementere.

Med GHG123 kan du forvente støtte i hvert steg av reisen mot økt bærekraft. Uansett om du er ny innen rapportering eller allerede har tatt initiativer, gir systemet deg verktøyene du trenger for å måle, analysere og forbedre din klimapåvirkning.

Implementering

Implementeringen er «plug and play», og du kan være i gang på rekordtid:

  • Teknisk oppsett på knappe 2-3 timer
  • Tilrettelagt oppstartsmøte som møter deres behov
  • Løpende oppsett av brukere og tilganger

Du kan altså begynne å spore og redusere klimagassutslippene dine rakt etter avtalen er inngått. Vi guider deg gjennom prosessen med ferdiglagde maler for organisasjonsstruktur og brukere. Opplæringen tilpasses dine behov, og du vil enkelt kunne registrere utslipp, beregne effekten av tiltak og generere rapporter. Med GHG123 er det enkelt å komme i gang med rapportering som gjør en betydelig forskjell!

 

Med GHG123 i din verktøykasse kan du trygt ta kontroll over din virksomhets klimapåvirkning for å sette konkrete mål.

GHG123 tilbyr tre forskjellige moduler basert på dine behov:

GHG123 oppsummert:

🧑‍💻Brukervennlig SaaS løsning iht. GHG-protokollen

🖥️ Enkel dataregistrering: manuelt | via import | API

📉Innsikt i hvor en bør redusere utslipp med oversiktlige dashbord

🔎Forstå forhold mellom forbruk og utslipp

👋Pålitelig rådgivning og support

Vår partner Hatteland datasenter (EMP Secure) i Vats sørger for trygg oppbevaring av data, og oppfyller relevante sikkerhetskrav.

GHG123 Standard

Den ideelle løsningen for mindre komplekse organisasjoner som ønsker en pålitelig og brukervennlig metode for klimaregnskap. Få oversikt over utslippene dine og sett mål for en mer bærekraftig fremtid.

Antall organisasjonsnivåer: 3
Antall brukere: 2

Les mer
GHG123 Plus

Perfekt for virksomheter som ønsker mer avanserte funksjonaliteter og rapporteringsmuligheter. Identifiser potensialet for ytterligere forbedringer og optimaliser dine bærekraftige tiltak..

Antall organisasjonsnivåer: 6
Antall brukere: 20

Les mer
GHG123 Enterprise

Skreddersydd for større organisasjoner med komplekse behov og struktur. Få tilpassede løsninger som tilfredsstiller de mest krevende standardene for klimaregnskap og rapportering.

Antall organisasjonsnivåer: 6
Antall brukere. 100+

Les mer

Vil du høre mer om GHG123 og prising?